Un preot urlă la enoriaşi în biserică: „Ce Dumnezeu, măi, sunteţi aşa de înapoiaţi!” VIDEO

Un preot dintr-o comună botoşăneană a reuşit să scandalizeze un grup de enoriaşi prezenţi la un botez. Mai precis, preotul a urlat în mijlocul slujbei, în biserică, la nişte femei şi le-a jignit, fiindcă nu ar fi respectat anumite obiceiuri şi canoane.

06 nov. 2015, 07:18
Un preot urlă la enoriaşi în biserică: „Ce Dumnezeu, măi, sunteţi aşa de înapoiaţi!” VIDEO

O familie din Băluşeni, judeţul Botoşani, a avut parte de o experienţă mai puţin plăcută la botezul copilului. Practic femeile care avea grijă de copil în timpul slujbei, au fost apostrofate şi jignite de preotul care oficia botezul, în plină biserică, potrivit adevarul.ro.

Slujba de botez ar fi avut loc, marţi, la Biserica Sfântul Nicolae din comuna Băluşeni şi a fost oficiată de un preot în vârstă. La un moment dat, în timp ce preotul era întors cu spatele şi oficia slujba către altar, o femeie, se apropie de mama care-şi ţinea copilul în braţe şi încearcă să vadă dacă micuţul mai are aer, copilul fiind învelit complet cu ”Sfântul Mir”, un obiect vestimentar de cult. În acel moment preotul se întoarce şi începe pur şi simplu să urle la femeia care a umblat la ”Sfântul Mir”, ca şi la întreaga familie. Mai mult decât atât îi şi jigneşte. „Băi, de ce ai umblat? Ai pus mâna pe Sfântul Mir? Ce Dumnezeu, măi, sunteţi aşa de înapoiaţi„, a ţipat preotul la familie.

Familia a rămas înmărmurită în faţa preotului dezlănţuit, dar o persoană prezentă la eveniment a reuşit să filmeze întreaga scenă, cu telefonul mobil.

CITEŞTE ŞI: Preotul de pe Facebook face din nou senzaţie. Ce le spune credincioşilor despre Sfârşitul Lumii VIDEO