Un profesor a postat pe Facebook imagini cu elevele în timp ce se pregăteau pentru ora de sport, în vestiar. Bărbatul este şi călugăr

Publicat: Joi, 11 Octombrie 2018 21:03 // Actualizat: Vineri, 12 Octombrie 2018 14:39 // Sursa: romaniatv.net

Poliţiştii fac cercetări după ce un profesor de la o şcoală generală din municipiul Constanţa ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale unităţii de învăţământ în care se vedeau mai multe eleve care se pregăteau pentru ora de sport, în vestiar, şi le-ar fi postat pe o reţea de socializare.

UPDATE: Arhiepiscopia Tomisului a înfiinţat o comisie de analiză în cazul călugărului care este profesor de muzică la o şcoală din municipiul Constanţa şi care a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu eleve care se pregătesc pentru ora de sport, iar în funcţie de rezultatul anchetei Poliţiei ar putea fi luate şi alte măsuri împotriva sa. El este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiuni de violare a vieţii private.

UPDATE - Ciprian Savin, profesorul-preot în cauză, a făcut cerere pentru concediu fără plată până pe 31 august 2019. Dacă părinţii nu depun sesizare la poliţie, preotul poate reveni în învăţământ. 

Potrivit reprezentanţilor Arhiepiscopiei Tomisului, profesorul de muzică de la Şcoala "Nicolae Tonitza" este şi călugăr, fiindu-i interzis să mai slujească după apariţia acestor informaţii.

De asemenea, în funcţie de evoluţia anchetei, bărbatul ar putea fi deferit Consistoriului monahal, au mai precizat reprezentanţii Arhiepiscopiei.

Joi, în jurul orei 17.30, la Secţia 4 Poliţie din municipiul Constanţa, a fost depusă o sesizare din partea conducerii Şcolii Generale numărul 39 "Nicolae Tonitza", oamenii legii fiind anunţaţi, astfel, de faptul că un cadru didactic titular al unităţii de învăţământ ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale unităţii de învăţământ în care mai multe eleve se pregăteau pentru ora de sport în vestiar.

Profesorul ar fi postat imaginile respective pe pagina sa de Facebook, iar ulterior le-a şters. Anchetatorii au precizat că fetele sunt în clasa a V-a, având 13 şi 14 ani, iar evenimentul ar fi avut loc pe data de 5 octombrie.

De asemenea, oamenii legii au menţionat că este posibil ca profesorul, în vârstă de 33 de ani, să fi postat pe Facebook mai multe filmuleţe de pe camerele de supraveghere din unitatea şcolară.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi pentru a lua măsurile care se impun în această situaţie.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
călugăr Constanţa Facebook profesro
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6485
RON
14 Dec
noapte -3 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H