Un rapper american celebru IRONIZEAZĂ un hotel din Mamaia: „Tot ce e aici e mai bătrân decât mine”

Rapperul american Xzibit a fost şocat de condiţiile în care a fost cazat la un hotel din nordul staţiunii Mamaia. Deşi cazarea ar fi trebuit să fie de 4 stele, cântăreţul a criticat pe pagina lui de Facebook mobila din anii 70 şi perdeaua cu mărgele de plastic de la baie.

30 aug. 2015, 06:56

Rapperul american Xzbit, aflat la prima lui vizită în România, a fost şocat de condiţiile de cazare de pe litoral. Aflat în Mamaia, artistul a râs pe pagina lui de facebook de hotelul de 4 stele din Mamaia în care a fost cazat.

Patul din anii 70, dar şi perdeaua de mărgele de la intrarea în baie au fost în topul criticilor cântăreţului. Într-un final, Xzibit a ales să culce pe canapea, spunându-le fanilor de pe Facebook că toată mobila din camera lui este mai bătrână decât el.

Priviţi cum trebuie să intru în baie. Aşa este, aţi ghicit, mărgele! prin rahatul ăsta trebuie să trec eu pentru a ajunge la fani„, a scris Xzibit.

Nici patul cu flori, tăblia capitonată și oglinda venețiană nu i-au fost pe plac, iar Xzibit s-a plâns fanilor că va dormi pe o canapea. „Tot ce e în camera asta e mai bătrân decât mine„, a concluzionat el.

Xzibit (Alvin Nathaniel Joiner) a fost invitatul de onoare al unui club de fițe din nordul litoralului, notează Constanța News şi a concertat în noaptea de joi spre vineri la Ego Club Mamaia. Rapperul se pare că a cerut organizatorilor clubului opt camere la un hotel de lux. A fost cazat la un hotel de patru stele din nordul stațiunii şi a locuit într-un „Superior Apartment” care cuprinde un living, dormitor cu pat dublu, baie și vedere la mare, într-o locație exclusivistă.

Prețul pentru un astfel de apartament este de peste 1100 lei/noapte. Hotelul face parte dintr-un resort situat între Mamaia și Năvodari și a fost deschis în luna iulie 2013, adaugă sursa citată.