Un român a scos la vânzare UN KILOMETRU dintr-un drum european. ANUNŢUL merită CITIT

Un român a scos la vânzare, pe un site de specialitate, o bucată de aproape un kilometru din drumul național E85, din zona orașului Focșani.

21 aug. 2015, 05:52
Un român a scos la vânzare UN KILOMETRU dintr-un drum european. ANUNŢUL merită CITIT

Lungimea exactă a porţiunii de drum scoasă la vânzare are 836 de metri.

„Pentru cei care contează e bine de știut că pe acest drum au trecut: 6 presedinti; 2 patriarhi, 12 mitropoliti, 99 episcopi etc; Mihai Eminescu spre Bucuresti; unda de soc de la cutremurul din 1977; 2 TIR-uri cu tigari de contrabanda din “Tigareta 2”; 300.000 tone de Coca-Cola imbuteliata; Klaus Iohannis in campania din toamna, inainte sa fie numit presedintele tarii; milioane de moldoveni spre Bucuresti”, a scris bărbatul.

Acesta a menționat că porțiunea de drum are o importantă însemnătate istorică: „Pe aici au trecut turcii când au vrut să cucerească Moldova și și-au luat-o pe coajă în bătălia de la Podul Înalt din 1475. Tot pe aici au vrut să mai treacă și rușii dar nu au reuși atunci, acum sunt pe cale să  treacă cu tancurile. În această zonă a fost găsit paloșul lui Făt-Frumos și merele de aur ale lui Prâslea cel Voinic”.

„ATENTIE! Asfaltul a fost turnat in mandatul lui Emil Boc. Livrare in maxim 5 zlie de la confirmarea comenzii, de preferat noaptea, dar nu e o conditie obligatorie.

IMPORTANT! Asfaltul se poate vinde pe parcele de cate 1 banda/sens sau pe ambele sensuri de mers.

Astept ofertele voastre. Nu schimb decat cu portiuni din autostrada Chilia-Sulina-Sf.Gheorghe”, mai spune „proprietarul”.