Un român angajat la un spital din Padova, acuzat că seda şi apoi viola pacientele de la Neurologie

Un român, angajat la Spitalul Padova din Italia, este acuzat că seda şi apoi viola pacientele de la Neurologie. Una din victime este o româncă.

24 iul. 2017, 09:43
Un român angajat la un spital din Padova, acuzat că seda şi apoi viola pacientele de la Neurologie

Un roman de 41 de ani, angajat ca infirmier la Sectia de Neurologie a Spitalului Padova, Italia, este acuzat ca seda paciente, dupa care le viola, potrivit stirileprotv.ro.

Cristian Emil Corneanu, 41 de ani, a fost arestat la inceputul anului, dupa ce, in luna decembrie, a sedat o pacienta si a violat-o.

Luna aceasta, insa, s-a descoperit ca romanul a procedat in acelasi fel si cu alte trei paciente – doua italience de 20 si 30 de ani, dar si o romanca, tot de 30 de ani, relateaza Il Mattino di Padova. Cele trei femei l-au reclamat recent. Toate au fost paciente ale Sectiei de Neurologie.

Bărbatul le-a administrat sedative si a inceput sa le mangaie in partile intime. Aceste trei femei nu au fost sedate complet si astfel barbatul nu a reusit sa consume un raport sexual complet cu ele, asa cum s-a intamplat in decembrie, cu o pacienta de origine chineza. Atunci, pacienta s-a plans ca a simtit ca o fost violata, desi era in stare de semi-inconstienta. Sefii sectiei au decis sa instaleze camere ascunse si astfel a fost prins romanul.

Cristian Emil Corneanu, care este casatorit, se afla in arest preventiv in momentul de fata. Avocatul sau a cerut o expertiza psihiatrica.

Citeşte şi Scene desprinse parcă din filmele de groază: Un botoşănean a violat 4 femei, iar pe o tânără de 18 ani a omorât-o