Un ROMÂN a fost bătut crunt şi ÎNJUNGHIAT în Franţa

Un român fără adăpost aflat în Franţa a căzut victimă unor localnici dintr-o comună din sud-vestul ţării. Bărbatul a fost bătut şi înjunghiat pentru că ar fi furat portofelul unuia dintre francezi.

16 dec. 2014, 13:12
Un ROMÂN a fost bătut crunt şi ÎNJUNGHIAT în Franţa

Cei trei bărbaţi care l-au agresat pe românul din Franţa, despre care au spus că ocupa ilegal o locuinţă socială şi că i-a furat bani unuia dintre ei, au fost trimişi în arest preventiv de către autorităţile franceze.

Faptele s-au petrecut în comuna Dax din Aquitaine şi ar fi vorba, mai degrabă, de o reglare de conturi, potrivit publicaţiei regionale Sud-Ouest. Agresorii au folosit o armă albă, cu care l-au rănit pe român după ce unul dintre ei a spus că acesta îi furase suma de 150 de euro. Cei trei agresori au vârste de 19, 24 şi, respectiv, 41 de ani.

Potrivit anchetei a reieşit că în seara de sâmbătă spre duminică, în care s-a produs agresiunea, cei trei şi românul au băut împreună într-un bar, unde abia se cunoscuseră. După ce au plecat de acolo, au hotărât să petreacă în continuare acasă la unul dintre agresori. Spre dimineaţă, unul dintre suspecţi a spus că îi lipsesc 150 de euro şi l-a bănuit pe român de furtul banilor.

Citeşte şi A murit cel mai mare interlop român din Spania, Dorel Hanea! Îşi arunca rivalii pe fereastră

Împreună cu ceilalţi doi prieteni de pahar, „păgubitul” s-a dus la locuinţa unde se afla românul ca să-şi recupereze banii, luând la el şi un cuţit de tăiat carne. Românul a spus că nu el i-a luat banii, dar bărbatul nu l-a crezut şi, împreună cu ceilalţi doi agresori l-au bătut, iar „păgubitul” i-a înfipt cuţitul într-o fesă, provocându-i românului o hemoragie puternică.

Agresorii au plecat atunci de la locuinţa românului, lăsându-l pe acesta într-o baltă de sânge. Când au ajuns pe un pod la capătul căruia au văzut nişte echipe de poliţie, bărbatul care îl înjunghiase a aruncat cuţitul în apă. Cei trei agresori vor fi anchetaţi în continuare, iar românul a ajuns la spital.