Un român din Italia şi-a ucis soţia după o ceartă. Vecinii spun că bărbatul părea „timid şi liniştit”

Constantin Cesar Hrimiuc, român în vârstă de 46 de ani și-a ucis soția, o conațională de 38 de ani, după o ceartă. Bărbatul a înjunghat-o pe femeie  după o ceartă.

22 iun. 2018, 16:12
Un român din Italia şi-a ucis soţia după o ceartă. Vecinii spun că bărbatul părea „timid şi liniştit”

Tragedia din Torino s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri. Soţii locuiau într-un apartament, la etajul 5 al unei clădiri din via Borgaro, 95, la Torino.

Bărbatul, după ce și-a înjunghiat soția, a chemat salvarea și poliția, care l-a arestat. Soţia lui, Nicoleta Grigoraş, a murit la scurt timp după sosirea medicilor.

Ancheta este efectuată de Poliție. Sunt necunoscute la acest moment cauzele care au declanșat disputa furioasă dintre soți, care au doi fii, de 4 și 10 ani. Nu se știe dacă cei mici au fost prezenți în apartament în seara crimei.

“Era un cuplu liniștit, nu i-am auzit niciodată să se certe, cine și-ar fi putut imagina un astfel de lucru?”, spun vecinii. Nicoleta și Constantin locuiesc la numarul 95 doar de un an, împreună cu cei doi copii, de 4 și 10 ani. Nimeni nu știe dacă erau copiii în casă la momentul crimei, sau dacă erau în casa bunicii din partea mamei, care de multe ori i-a ajutat, având grijă de cei mici.

Cineva din bloc a auzit-o pe femeie țipând în miezul nopții, apoi nimic mai mult, până la sosirea ambulanței. Constantin era magaziner la Blue Air la aeroportul Caselle, Nicoleta era învățătoare. „Ea era foarte amabilă, el e mai timid, dar politicos, întotdeauna ne saluta, chiar se temea de cățelușul meu, mi se pare imposibil să o fi ucis”, a declarat un vecin de la etajul 4, citat de Torino Today.