Un român pictează maşini cu cafea. Ce iese din mâna artistului VIDEO

Ne place să începem dimineţile cu aromă de cafea și mulţi dintre noi nu concepem nicio zi fără ea. Răsfăţul de dimineaţă se transformă în artă în cazul unui car designer la început de drum. Adrian Mitu este pasionat de maşini şi pictează cu cafea. Lucrările lui au devin virale pe reţelele de socializare.

23 iul. 2014, 14:27

Adrian Mitu este arhitect cu acte în regulă, informează România TV. Facultatea l-a ajutat să-şi contureze pasiunea pentru forme și linii. Este pasionat de maşini și a reuşit deja să iasă în evidenţă prin lucrările sale: pictează maşini emblematice cu cafea.

Citeşte şi Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea după-amiaza

„Pot sa pictez cu orice fel de cafea, doar ca prefer o cafea mai intensa putin. Imaginea nu mai este atat de palida. Totul a pornit cu cafea pe care o beam. Nu terminam cafeaua, mai lasam putin pe fundul cestii si cu aceea pictam”, a povestit Adrian Mitu. 

Au trecut mai bine de 365 de zile de la cea pe care o numeşte „acea dimineaţă fericită.” De atunci creează în fiecare zi.

Citeşte şi Cum să faci cafeaua perfectă

„Avand o schita numai in creion pe masa am simit ca as vrea sa o colorez si tot ce aveam la indemana era cana de cafea din dimineata respectiva. Instictiv am luat pensula care era pe birou, am bagat-o in cafea si mi-am colorat schita cu cafea”, si.a amintit Adrian Mitu. 

Prima pictură a postat-o pe o reţea de socializare. Acum are deja o expoziţie la activ și vrea să aducă un suflu nou şi în calitate de web designer.

„M-as duce putin in trecut si as alege o masina din anii 40. Eu vreau sa dezbrac masinile si sa mai sculpez din forma”, a mai spus Adrian Mitu.