Un român, şofer de TIR în Germania, şi-a sunat soţia să-i spună că se sinucide. Cum a fost salvat în ultima clipă

Un bărbat de 43 de ani din judeţul Călăraşi, care lucrează ca şofer de TIR în Germania, a fost salvat de la moarte de poliţişti, după apelul făcut de soţia acestuia, aflată în România. Femeia a sunat disperată la 112 că soțul ei a dispărut, anunţând-o înainte printr-un mesaj că se va sinucide. 

RomaniaTV.net
03 iul. 2020, 12:42
Un român, şofer de TIR în Germania, şi-a sunat soţia să-i spună că se sinucide. Cum a fost salvat în ultima clipă

Politistii români au cerut imediat ajutorul colegilor din Germania care au luat legătura cu reprezentanții firmei angajatoare. Aceștia le-au oferit oamenilor legii rapid coordonatele GPS ale vehiculului folosit de român, constatându-se că acesta era staționat de mai multe minute într-o zonă izolată.

„Au fost alertate echipele de poliţie germane competente teritorial, bărbatul fiind găsit în timp util pentru a fi salvat”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Echipajele de Poliție au intervenit în zona respectivă, bărbatul fiind găsit în timp ce încerca să se sinucidă. 

Şoferul român a fost internat într-o unitate spitalicească din Germania și se află în afara oricărui pericol. Din spusele soției, bărbatul a recurs la acest gest extrem deoarece nu se putea adapta la condițiile de muncă.

BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA 3 IULIE. Număr mare de cazuri noi de COVID în 24 de ore. Peste 220 de pacienţi sunt în stare gravă la ATI