Un român stabilit în Grecia, venit în concediu în ţară, ucis de un vecin

Un bărbat de 52 de ani din Mediaş, judeţul Sibiu, este cercetat de poliţişti pentru că a înjunghiat în gât şi stomac un vecin cu care a avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool. Victima, în vârstă de 35 de ani, lucra în Grecia şi venise în concediu în țară de numai două zile. 

12 iul. 2018, 08:18
Un român stabilit în Grecia, venit în concediu în ţară, ucis de un vecin

Surse judiciare au declarat pentru news.ro că pe strada Colinei din municipiul Mediaş a avut loc un conflict spontan între doi bărbaţi, pe fondul consumului de alcool.

În incident au fost implicaţi un bărbat de 35 de ani care locuieşte şi lucrează în Gerecia de câţiva ani. Acesta a venit acasă în concediu, în urmă cu două zile.

„Noaptea trecută s-a întâlnit cu un vecin şi au băut împreună câteva pahare. Pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. La un moment dat, bărbatul a fost înjunghiat în gât şi stomac cu un cuţit, de către vecinul său, în vârstă de 52 de ani”, au precizat sursele citate.

Potrivit acestora, rudele au alertat echipajele de salvare care au dus victima la spital, însă medicii nu au reuşlit să-l salveze.

Victima avea trei copii minori, un băiat şi două fete, gemene.

Agresorul a fost preluat de către poliţişti şi este audiat. El va fi cercetat, cel mai probabil, pentru omor.