Un român va arbitra în Premier League. Caz revoltător, în România n-avea loc nici în Liga a III-a

Un braşovean de 25 de ani a ajuns să arbitreze în Ligue Two (liga a IV-a din Anglia), iar în scurt timp va deveni rezervă în principalul eşalon al fotbalului britanic, Premier League.

16 feb. 2017, 19:29
Un român va arbitra în Premier League. Caz revoltător, în România n-avea loc nici în Liga a III-a

Informaţia a fost făcută publică de Marius Beudeanu, fostul asistent FIFA şi instructor UEFA pentru arbitri asistenţi, la Sport Total FM.

Adrian Duicu, un arbitru de 25 de ani din Braşov, mi-a dat informaţia cu Clattenburg, că a părăsit arbitrajul englez, un arbitru român pe care o să-l vedem arbitrând, cât de curând, din postura de rezervă, în Premier League, pentru că la această ora arbitrează în liga a 4-a! Va spun că el nu avea loc să arbitreze în Liga a III-a din România …

Revenind la decizia lui Clattenburg, mai întâi a plecat Howard Webb din fotbalul englez, în UŞA, unde este consultant pe probleme tehnice de aplicare a tehnologiei Goal Line şi Video Sistem Referee pentru federaţia nord-americană de fotbal, pentru 1,2 milioane de euro anual. Clattenburg va fi un coordonator al arbitrajului din Arabia Saudită. Nu ştiu dacă va mai oficia vreun meci în viitor”, a spus Marius Beudeanu, în emisiunea „Fluier final”, de la Sport Total FM.