Scandal: Iubitul Ramonei Gabor, orgie sexuală cu alte trei românce agăţate pe Instagram

Acuzata in presa tabloida ca relatia ei cu Ahmad a fost una falsa, mai degraba o intelegere sexuala bine platita decat una bazata pe dragoste sincera, Ramona Gabor a povestit adevarul despre ea si omul de afaceri arab. Ea susţine că între ei nu a fost niciun aranjament financiar, ci că a fost dragoste pură. După ultimul scandal monstru, omul de afaceri arab a chemat la Mallorca trei românce.

15 sept. 2014, 09:06

Când a văzut că o pierde, pentru a o face geloasă pe Ramona Gabor, omul de afaceri arab a chemat la el trei românce, pe care le-a agăţat pe o reţea de socializare, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Ramona Gabor, cumpărată de iubitul irakian? Detalii ULUITOARE ies la iveală despre sora Monicăi Gabor

„Dupa despartirea noastra, el a fost liber sa faca orice. El si-a dorit sa ma faca „geloasa” si a chemat in Mallorca trei fete din Romania, care l-au „agatat” pe instagram. Calitatea fetelor este, evident, indoielnica, tinand cont ca s-au dus in Mallorca fara ca macar sa il cunoasca personal! Stiau doar ca este iubitul Ramonei Gabor. Aceste fete sunt si cele care au trimis email-uri si au pus bazele acelor articole denigratoare la adresa mea. Dupa cum ironic comenteaza Ahmad articolele: „s-au suparat pe tine ca le-am trimis acasa prea repede si ele voiau sa mai stea”. Oricum, el poate avea cate relatii doreste, cu femei de ce nationalitate doreste. Ca si mine, are dreptul la propria libertate si propriile alegeri”, a declarat Ramona Gabor.

Citeşte şi Ramona Gabor a presimţit moartea mamei sale