LOVITURĂ pentru PSD. Trei parlamentari PSD din Ilfov, apropiaţi Gabrielei Firea, au demisionat din partid

PSD e la un pas să piardă majoritatea din Senat. Asta după ce un senator din Ilfov, apropiat Gabrielei Firea, a decis să plece din PSD. Tot miercuri, doi deputaţi PSD de Ilfov şi-au anunţat demisia din partid. 

RomaniaTV.net
14 nov. 2018, 09:12

Senatorul PSD Emanuel Botnariu și-a anunțat miercuri demisia din partid.

„Vreau să vă anunţ că de astăzi mă declar senator independent, neafiliat”, a anunţat Emanuel Botnariu în plenul de miercuri al Senatului.

După demisia lui Emanuel Botnariu şi excluderea lui Adrian Ţuţuianu de săptămâna trecută, PSD rămâne cu 69 de senatori, adică fix majoritatea necesară pentru adoptarea legilor importante. PSD va fi la mâna ALDE pentru a-şi putea trece proiectele.

Tot miercuri, deputaţii Alexandra-Corina Bogaciu şi Constantin Cătălin Zamfira au informat Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor că părăsesc grupul parlamentar al PSD.

Emanuel Butnariu, de profesie medic, a fost numit în funcția de director general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale din București de Gabriela Firea, el asigurând interimatul până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției.

De asemenea, Botnariu a fost de-a lungul timpului consilier al primarului Florentin Pandele, apoi director al Societatii Medicale „Sfanta Cuvioasa Parascheva” din Voluntari, unde 95% din capital este detinut de Consiliul Local Voluntari.

Emanuel Gabriel Butnariu a fost și consilier din partea PSD în Consiliul Județean Ilfov, dar și vicepreședinte PSD Ilfov.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/un-senator-psd-din-ilfov-apropiat-gabrielei-firea-si-a-anuntat-miercuri-demisia-din-partid_447792.html#ixzz5WpMD9vGO