Liceu din România cu un singur absolvent de clasa a XII-a promovat la BAC în ultimii 5 ani

Un singur absolvent al unui liceu din Gorj a promovat bacalaureatul, anul acesta acesta. Fata a reuşit să obţină media 6,35 în a doua sesiune a examenului de bacalaureat. Este singura care a reuşit să promoveze examenul de BAC în ultimii cinci ani, potrivit Digi 24. Părinţii şi primarul localităţii în care funcţionează liceul dau vina pe profesori. De cealaltă parte, dascălii se plâng că elevii nu vor să înveţe.

06 sept. 2018, 08:44
Liceu din România cu un singur absolvent de clasa a XII-a promovat la BAC în ultimii 5 ani

Întreaga comunitate se mândreşte cu tânăra care a reuşit să promoveze examenul de BAC anul acesta deoarece în ultimii cinci ani niciun absolvent al liceului din localitatea Turbarea nu a mai reuşit să ia bacalaureatul.

„Oricât de mult am munci… Efortul nu trebuie să vină doar din partea profesorului. Elevii trebuie să depună mai mult efort şi să trateze cu seriozitate acest examen”, spune unul dintre profesorii liceului, potrivit digi24.ro.

Nici primarul primarul comunei nu are diplomă de Bacalaureat. Vrea însă ca elevii liceului să promoveze examenul şi dă vina pe profesori, care nu şi-ar face treaba.

Anul acesta, la prima sesiune de examen s-au înscris 21 de absolvenţi ai liceului din Turburea. Nu a promovat niciunul. La a doua sesiune s-au mai prezentat doar 6. Dintre aceştia, doar unul a promovat examenul.

Citeşte şi REZULTATE FINALE BAC EDU.RO. Care a fost rata finală de promovare în a doua sesiune a examenului de Bacalaureat