Un şofer a intrat cu maşina într-un grup de nuntaşi, la Brăila. Două persoane au fost rănite: UPDATE: Şoferul s-a predat

Nunta unor brăileni se putea sfârşi tragic, după ce un şofer care se află la volanul unui autoturism BMW a lovit un grup de invitaţi.

16 iul. 2017, 20:03
Un şofer a intrat cu maşina într-un grup de nuntaşi, la Brăila. Două persoane au fost rănite: UPDATE: Şoferul s-a predat

UPDATE. Şoferul maşinii care a intrat, duminică seara, într-un grup de nuntaşi aflaţi pe un trotuar din centrul municipiului Brăila s-a predat, luni, la Poliţie. Bărbatul din municipiul Brăila, însoţit de un avocat, este audiat.

Potrivit poliţiştilor, şoferul care a intrat cu maşina într-un grup de nuntaşi aflaţi pe un trotuar din centrul municipiului Brăila s-a predat la Poliţie, luni, cu câteva minute înainte de ora 12.00.

Însoţit de un avocat, el a mers la Poliţie şi este audiat.

Bărbatul are 34 de ani şi este din municipiul Brăila. El urmează să fie dus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice în aşa fel încât anchetatorii să afle dacă era băut în momentul accidentului.

 

Şoferul a pierdut controlul volanului pe Calea Călăraşilor şi a intrat în plin în grupul de nuntaşi care se afla pe trotuarul din faţă Bisericii „Bună Vestire” (Biserica Greacă).

În urmă impactului două persoane, un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 29 de ani, au ajuns la UPU Brăila cu dureri la membrele inferioare. Potrivit infobraila.ro, după impact, şoferul BMW-ului a coborât din maşină şi s-a făcut nevăzut înainte că poliţia să ajungă la faţă locului.