Un şofer a murit după ce o roată desprinsă de la un camion i-a intrat în parbriz VIDEO

Un bărbat a murit într-un accident de circulaţie după ce una dintre roţile unui camion încărcat cu lemne a fost proiectată în parbrizul autovehiculului în care se afla. Tragedia a avut loc miercuri dimineaţă la ieşirea din localitatea Ruginoasa.

22 oct. 2014, 08:15
Un şofer a murit după ce o roată desprinsă de la un camion i-a intrat în parbriz VIDEO

Camionul încărcat cu lemne, condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Neamţ, se îndrepta spre oraşul Târgu Frumos. Două dintre roţile remorcii autotrenului s-au desprins din prezoane. Una dintre roţi a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism marca Hyundai, cealaltă a fost proiectată în parbrizul unei maşini marca BMW care circula regulamentar în spatele autocamionului cu lemne, potrivit Agerpres.

În urma incidentului, şoferul autoturismului marca BMW s-a ales cu răni grave. După ce a fost descarcerat, bărbatului i s-au efectuat manevrele de resuscitare. După 40 de minute echipajul medical a constatat decesul.

În cauză s-a întocmit dosar penal pe numele şoferului care conducea autotrenul. În prezent se derulează o anchetă pentru a se stabili condiţiile accidentului„, a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Citeşte şi: ACCIDENT ÎN LANŢ, în Sibiu. Cinci maşini avariate, după ce un taximetrist nu a acordat prioritate VIDEO