Un şofer a murit în TIR, într-o parcare din Argeş. Abia după două ore ceilalţi şi-au dat seama că e mort

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort, sâmbătă după-amiază, în parcarea unei pensiuni din județul Argeș. Șocant este faptul că abia după două ore ceilalți și-au dat seama că mașina de marfă a bărbatului avea motorul pornit, iar șoferul nu se mai zărea.

06 ian. 2018, 18:40
Un şofer a murit în TIR, într-o parcare din Argeş. Abia după două ore ceilalţi şi-au dat seama că e mort

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost găsit mort, sâmbătă după-amiază, în parcarea unui han din localitatea Valea Ursului, județul Argeș.

Polițiștii spun că bărbatul, care era din Brașov și lucra pe o autoutilitară izotermă de marfă, a fost găsit întins pe banchetele autovehiculului, fără suflare. Avea asupra lui bani, telefonul mobil și mai multe bunuri personale, iar ușile autoizotermei erau blocate și motorul pornit.

Șocant este faptul că abia după două ore cei din zonă și-au dat seama că ceva este în neregulă și au sunat la 112. Când echipajele medicale au ajuns la bărbat, era mult prea târziu, așa că nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Polițiștii au deschis un dosar penal, iar primele cercetări arată că bărbatul luase carne la Pitești și se îndrepta către Râmnicu Vâlcea. Prima ipoteză este că el a făcut infarct.

Citeşte şi Un şofer băut şi fără permis a intrat într-un grup de pietoni: Un mort şi doi răniţi