Un şofer al Regiei de Transport, prins de jandarmi când fura combustibil din rezervorul autobuzului

Şoferul unui autobuz aparţinând Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa a fost prins de către jandarmi în timp ce fura combustibil din rezervorul mijlocului de transport pe care îl conducea, cu ajutorul unei miniinstalaţii, el urmând să fie cercetat de către poliţişti pentru furt calificat.

26 iun. 2017, 12:20
Un şofer al Regiei de Transport, prins de jandarmi când fura combustibil din rezervorul autobuzului

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, luni dimineaţă, un echipaj de Jandarmerie care se afla în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Constanţa l-a observat în apropiere de zona „Sere”, la capătul de linie a autobuzului 101, pe şoferul unui mijlocului de transport, în timp ce transporta de la autoturismul proprietate personală la autobuz, mai multe recipiente de plastic goale.

„Şoferul a închis portbagajul, s-a suit în autobuz şi a pornit o pompă electrică. După câteva momente, jandarmii au urcat în mijlocul de transport şi l-au surprins pe şofer în în partea dreaptă spate, în timp ce scotea printr-o trapă, combustibil, cu ajutorul unei miniinstalaţii formate dintr-o pompă conectată la tabloul electric şi care era prevăzută la un capăt cu un furtun”, se arată în comunicat.

În partea din spate a autobuzului, jandarmii au mai găsit două recipiente de plastic, de zece litri, pline cu motorină şi alte două recipiente goale care urmau să fie umplute.

Bunurile găsite de jandarmi au fost predate poliţiştilor, care îl cercetează pe şoferul autobuzului pentru furt calificat.

Citeşte şi Şase persoane din Constanţa sunt anchetate pentru trafic de minori şi proxenetism, patru dintre ele au fost arestate preventiv