Un şofer băut şi fără permis a lovit două maşini în parcare încercând să fugă de poliţişti

Un şofer în vârstă de 18 ani a lovit două maşini parcate în Craiova în timp ce era urmărit de poliţişti deoarece refuzase să oprească la semnalul acestora. Oamenii legii au stabilit că tânărul fusese oprit cu câteva ore înainte de un alt echipaj de poliţie şi lăsat fără permis deoarece se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

RomaniaTV.net
23 sept. 2018, 10:34
Un şofer băut şi fără permis a lovit două maşini în parcare încercând să fugă de poliţişti

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Popoveni, din localitate.

“Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit şi a continuat deplasarea spre cartierul 1 Mai, poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză. Atunci când a ajuns într-o intersecţie, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit două autoturisme, care se aflau parcate regulamentar în faţa unui bloc”, au spus reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au stabilit că şoferul era un tânăr de 18 ani din Craiova. Oamenii legii au mai aflat că acelaşi conducător auto, cu doar câteva ore înainte, fusese depistat de către poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, sub influenţa băuturilor alcoolice, iar permisul de conducere i-a fost suspendat. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţinii de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.