Un şofer beat a rănit doi oameni şi a avariat şapte maşini VIDEO

A rănit doi oameni şi a distrus şapte maşini. Este isprava unui şofer beat din Baia Mare. Bărbatul nu a acordat prioritate unei maşini şi a lovit alte cinci autoturisme parcate. În urma accidentului, un bărbat şi o femeie au fost transportaţi de urgenţă la spital.

18 dec. 2014, 07:33
Un şofer beat a rănit doi oameni şi a avariat şapte maşini VIDEO

Un şofer care s-a urcat băut la volan nu a acordat prioritate unei alte maşini în care se aflau patru oameni si a izbit-o în plin, informează România TV. „A venit peste bordura, a luat acolo, a fost un semn de cedeaza trecerea si a sarit de pe bordura”, a explicat un martor.

Citeşte şi Şeful mascaţilor din Vaslui, implicat într-un SCANDAL. Comisarul a provocat un ACCIDENT pe trecerea de pietoni

„El venea de acolo, era la distanta mare, era acolo. Aveam timp sa ies pana venea el. El a venit cu o viteza foarte exagerata. L-am vazut ca vine dar avea viteza foarte mare si m-a luat in plin. Ce sa spuna, era rupt de beat, ce sa mai zica”, a spus şoferul lovit. Din cauza vitezei, maşina şoferului băut a ricoşat într-o parcare şi a distrus alte cinci autoturisme. Proprietarii maşinilor avariate s-au trezit din somn când au auzit bubuitura puternică.

„În primul rand eu veneam pe prioritate. Asa….si in rest vine de la sine”, a încercat să explice cele întâmplate şoferul beat.

Citeşte şi ACCIDENT MORTAL în Suceava. O elevă, ucisă pe trecerea de pietoni de un şofer băut VIDEO

O femeie şi un bărbat care se aflau în maşina lovită au fost transportaţi la spital. Şoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest şi avea o alcoolemie de 0,85. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.