Un şofer beat care a făcut un accident în Neamţ a vrut să fugă, dar i-a luat foc maşina

Un șofer beat care a făcut un accident în Neamț a vrut să fugă, dar i-a luat foc mașina. Individul a fost prins la scurt timp iar polițiștii au constatat că avea o alcoolemie de mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că s-a ales cu dosar penal. Șoferul băut intrase într-o mașină parcată la marginea drumului.

09 aug. 2018, 13:42
Un şofer beat care a făcut un accident în Neamţ a vrut să fugă, dar i-a luat foc maşina

Șoferul beat care a făcut un accident în Neamț, un bărbat de 52 de ani, din Roman, a pierdut controlul volanului în localitatea Ion Creangă și a intrat într-un autoturism parcat, relatează stiri-neamt.ro.

Citeşte şi Clipe de groază pentru un şofer din Dâmboviţa. A fost la un pas de accident după ce a fost şicanat în trafic de un fost poliţist VIDEO

În urma impactului, conducătorul auto a încercat să părăsească locul accidentului accelerând puternic motorul autoturismului, care a luat foc.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Conform ISU Neamț, la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Ca urmare a producerii incendiului, a ars autoturismul în proporție de 90%.