Un şofer de pe autobuzul 116 vâna pokemoni în timp ce conducea prin Bucureşti VIDEO

Jocul Pokemon Go le-a luat mințile multora. Nu contează unde se află, ei stau cu ochii-n telefon și vânează pokemoni. La fel a făcut și un șofer de pe linia autobuzului 116, din Capitală, care a fost filmat de o călătoare.

28 iul. 2016, 09:32
Un şofer de pe autobuzul 116 vâna pokemoni în timp ce conducea prin Bucureşti VIDEO

„Scapă cine poate!” Asta și-a spus femeia, care a rămas uimită când a văzut că șoferul nu era atent la trafic, ci la micii monstruleți pe care-i întâlnea la tot pasul pe traseu, scrie click.ro.

Mâinile îi erau ocupate cu telefonul și conducea doar cu încheieturile. La un moment dat, închide aparatul și-l pune pe bord, după ce a sesizat, probabil că este filmat.

Citeşte şi A apărut maneaua Pokemon Go: „Pokemonii cei mai tari sunt vânaţi de zici că-s bani”

Şocată de ceea ce vede, pasagera a imortalizat totul, iar imaginile le-a postat pe Facebook.

„Cu autobuzul RATB 116 după Pokemoni sau şoferul multitasking. Da, eram în mişcare. Da, am coborât la prima. Scapă cine poate!”

Ce spune conducerea RATB

Episodul s-a petrecut ieri dimineaţă, după spusele femeii, iar reacția celor de la RATB a venit imediat:

Citeşte şi Se juca Pokemon Go când s-a trezit cu patru pistoale în faţă. Cum era să fie împuşcat un sportiv, de către poliţie

„Șoferul a fost identificat și lucrează la autobaza Ferentari. Se va analiza cazul în cadrul comisiei de disciplină. Avem instrucțiuni clare pe care toți șoferii trebuie să le respecte, iar la toate ședințele li se amintesc. Astfel de atitudini nu sunt acceptate, mai ales că vorbim despre siguranța călătorilor”, a declarat Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB.

Traseul liniei 116 pornește de la Piața Sfânta Vineri și are capătul la Gara Progresul, având în total 24 de stații.