Un şofer din Craiova a căzut cu maşina într-o groapă dintre blocuri

Un șofer din Craiova a avut parte de o surpriză de proporţii, după ce mașina pe care o conducea a rămas înțepenită deasupra unei gropi.

25 aug. 2015, 13:13
Un şofer din Craiova a căzut cu maşina într-o groapă dintre blocuri

Craiovenii s-au trezit cu gropi printre blocuri după ce o firmă a început o serie de lucrări de introducere în subteran a unor cabluri. 

„Veneam acasă și nu am văzut groapa din stradă. Erau multe mașini parcate, am încercat să o ocolesc pe una dintre ele și am dat cu mașina în groapă. Acolo am lăsat-o până ieri (luni – n.r.) la prânz“, a declarat Cosmin Prioteasa, conform gds.ro

Aceasta nu este singura groapă din zonă, multe dintre ele fiind săpate chiar şi pe trotuarele din faţa blocurilor.
Deşi constructorul le-a marcat cu benzi din plastic, colorate în alb și roșu,  ele nu oferă protecție.

Patronul firmei care efectuează lucrarea, Tudor Coteț, a declarat pentru GdS că respectivele gropi nu reprezintă un pericol pentru copii și șoferi, deoarece nu sunt adânci și sunt semnalizate. „Este vorba despre cămine în care vom introduce cabluri, iar ele sunt semnalizate corespunzător, numai că nu rezistă, deoarece reprezintă o atracție pentru copii care doresc să-și facă zmeie din ele. E o adevărată întrecere între ei. Cu șoferul am vorbit, nu știu ce s-a întâmplat și cum a ajuns mașina acolo. Oricum, vom termina lucrarea în două săptămâni“, a declarat constructorul.

Citeşte şi Ce a făcut un şofer căruia i s-a stricat maşina în mijlocul unei intersecţii