Un şofer fără permis a lovit un poliţist cu maşina, la Galaţi. S-au tras focuri de armă, dar infractorul a scăpat VIDEO

Un şofer din Galaţi nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a luat un agent pe capotă. Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă însă nu l-au putut opri. S-a declanşat alerta, iar şoferul este acum căutat.

30 oct. 2017, 06:43
Un şofer fără permis a lovit un poliţist cu maşina, la Galaţi. S-au tras focuri de armă, dar infractorul a scăpat VIDEO

Tânărul, care nu are permis de conducere, nu este la prima abatere. El a mai fost depistat de poliţişti în trafic în urmă cu o săptămână. A încercat să fugă şi atunci, ca şi de data aceasta.

La vederea echipajului de politie conducatorul auto a oprit autoturismul dar in momentul in care politistii s-au apropiat pentru a-l legitima acesta a demarat în trombă, luându-l pe unul dintre poliţişti pe capotă şi accidentându-l„, spun poliţiştii.

Pentru a-l opri, oamenii legii au tras patru focuri de armă în plan vertical și asupra maşinii, dar şoferul a reuşit însă să fugă de la locul incidentului.

După câteva zeci de minute, autoturismul a fost găsit abandonat și cu parbrizul spart. Poliţiştii iau în calcul posibilitatea ca şoferul fugar să fie rănit, motiv pentru care au anunţat spitalele din Galaţi, Brăila şi Vrancea despre acest incident.