Un sportiv celebru a fost jefuit de un interlop mascat VIDEO

Jaf incredibil în Ploieşti. Un sportiv celebru a fost victima unui hoţ care a intrat în salonul lui de înfrumuseţare, aflat în imediata apropiere a sediului poliţiei. Individul cu cagulă a fost surprins de camerele de supraveghere iar România TV a obţinut imaginile în exclusivitate. 

26 nov. 2016, 07:26
Un sportiv celebru a fost jefuit de un interlop mascat VIDEO

Este vorba despre un hoţ cu cagulă şi mănuşi, surprins de camerele de supraveghere din încăpere. Din imagini, se vede clar cum caută prin sertare şi scotoceşte peste tot. Mai mult, el încearcă să smulgă şi camerele de supraveghere atunci când deja îşi dă seama că acestea sunt funcţionale. 

În total, şapte societăţi comerciale au fost vizate de individul mascat. Una dintre victimele sale este baschetbalistul Cătălin Burlacu. Salonul lui de înfrumuseţare care se află la doi paşi de sediul poliţiei a fost spart. În acest caz, alarma s-a declanşat, iar hoţul s-a speriat şi nu a apucat să fure decât o tabletă şi 300 de lei.  

Proprietarul salonului a declarat că este inadmisibil ca în centrul oraşului, chiar lângă sediul poliţiei, individul să dea lovitură după lovitură fără să fie văzut de nimeni. 

La acest moment, există un dosar deschis cu autor necunoscut, iar pentru că reclamaţiile au început să curgă, poliţiştii încearcă să alcătuiască şi un cerc de suspecţi şi fac apel şi la cetăţenii care pot da informaţii cu privire la identitatea bărbatului care a spart sapte sedii de firme din Ploieşti.