Un student eminent a murit la 21 de ani, medicii au aflat că era infectat cu HIV

O întreagă comunitate este în stare de șoc, la Beliu, după ce un student eminent, care avea și în liceu numai note de 10, a murit marți dimineață, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Analizele medicale au dezvăluit că era infectat cu HIV.

20 feb. 2018, 18:34
Un student eminent a murit la 21 de ani, medicii au aflat că era infectat cu HIV

Studentul eminent fusese internat la Spitalul Orășenesc Ineu, cu pneumonie. După câteva zile însă, a dezvoltat nişte complicaţii neurologice, motiv pentru care a fost transferat la Arad, unde a murit după trei zile, în urma unui stop cardio-respirator.

Surse din rândul cadrelor medicale susţin că băiatul era infectat cu virusul imunodeficienţei umane (HIV), acest detaliu ieşind la iveală în urma analizelor medicale efectuate în timpul internării. Potrivit aradon.ro, autorităţile nu confirmă oficial informaţia, lucru care e de înţeles dat fiind că bolnavii de SIDA sunt extrem de protejaţi din punct de vedere al confidenţialităţii.

Cazul de faţă este cu atât mai grav cu cât nu este singular în zonă. În urmă cu câţiva ani, un tânăr dintr-o localitate învecinată cu Beliu a murit din aceeaşi cauză, după ce a întreţinut relaţii sexuale neprotejate cu iubita lui, bolnavă şi ea de SIDA. Ambii au decedat şi ambii au încercat să ascundă faptul că aveau SIDA.