Un STUDENT a fost găsit mort într-o MAŞINĂ, la Braşov

Un student de 19 ani din Braşov a fost găsit mort în cursul zilei de joi în maşina personală. Un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului, în Complexul studenţesc de pe Colina Universităţii, însă victima nu a mai putut fi salvată, el fiind găsit în stop cardio-respirator. La locul tragediei s-au deplasat şi poliţiştii.

06 mart. 2015, 13:47
Un STUDENT a fost găsit mort într-o MAŞINĂ, la Braşov

Studentul a fost găsit mort de un coleg, în maşina sa, în parcarea de pe Colina Universităţii din Braşov, potrivit Mytex.

Citeşte şi CAZ INCREDIBIL în Braşov. O fetiţă a MURIT după ce a fost trimisă din spital acasă, cu DIAGNOSTIC GREŞIT

În urma anchetei, s-a descoperit că pe corpul decedatului nu au fost găsite urme de violenţă, el decedând, cel mai probabil, în urma unui infarct.

Nu există urme de violenţă pe corpul lui şi nici alte elemente care să conducă la vreo faptă de natură penală. Cel mai probabil a fost vorba despre un infarct, dar aşteptăm rezultatul necropsiei, care va spune cu exactitate cauza decesului„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Liviu Naghi.

Citeşte şi Incident INCREDIBIL în Braşov. Un pacient A MURIT după ce a sărit din ambulanţă

Tânărul a absolvit anul trecut Colegiul Naţional „Unirea” din Braşov şi s-a înscris la o facultate a Universităţii „Transilvania” din Braşov. El urmează să fie înmormântat sâmbătă, în judeţul Argeş.