Un student s-a dus la gară să ia pachetul trimis de părinţi. Când a ajuns acasă şi l-a deschis a avut un şoc

Dacă sunteţi sau aţi fost studenţi în alte oraşe decât cel în care v-aţi născut, probabil mulţi dintre voi au făcut cel puţin o dată operaţiunea „ridicarea pachetului". Fie că este trimis pe tren, pe microbuz sau pe autocar, pachetul cu mâncare şi bunătăţi trimis de părinţi, de acasă, reprezintă un adevărat moment de bucurie. Zacuscă, sarmale şi tot felul de alte bunătăți. Însă uneori părinţii au chef de glume, iar un student a aflat acest lucru pe propria piele.

14 nov. 2017, 18:26
Un student s-a dus la gară să ia pachetul trimis de părinţi. Când a ajuns acasă şi l-a deschis a avut un şoc

Studentul tocmai ce ajunsese in Bucuresti si se cazase la camin, in primul an de facultate. Parintii l-au sunat si i-au spus ca ii vor trimite un pachet. Tanarul s-a dus la gara, a ridicat un pachet extrem de voluminos si s-a indreptat rapid spre camera de camin, curios să vadă ce bunătăți i-a pregătit mama lui de data aceasta, scrie Kanal D.

Însă cand l-a deschis, a avut parte de un șoc. In loc de mancare, plasa de rafie era plină de gunoaie si diverse pungi, cartoane, diverse ambalaje. La inceput, baiatul nu a inteles ce se intampla, insa ulterior, printre resturile din pachet a gasit un bilet care explica totul.

„Ai uitat sa iti faci curat in camera inainte sa pleci. Te rog sa duci gunoiul”, era scris acolo.

Baiatul si-a invatat lectia, dar a gustat si gluma, povestind ulterior totul pe contul lui de Facebook. Postarea a devenit virala in scurt timp si a strans sute de like-uri si comentarii care mai de care mai colorate.

Dacă unii au considerat că băiatul merita asa o lecție, unii au scris că metoda la care au recurs părinții a fost una destul de dură, și că l-ar fi putut atenționa și prin alte metode.

Citeşte şi O fetiţă de 5 ani i-a dat prinţului William o frumoasă lecţie de viaţă