Un tânăr a dus mesajul „M..E PSD” pe Muntele Elbrus (5.600 m)

”Sunt om normal, tânăr, 36 de ani, familie şi reşedinţă (încă) în Romania. 17.5 ani de şcoală, numai joburi în privat, 3 credite ipotecare, taxe şi impozite plătite la zi, multe ţări străine vizitate, 2 absenţe de la vot în ultimii 17 ani. Din sporturile practicate, două le pot considera exotice: alpinism de mare altitudine şi trăit, muncit şi crescut copil în Romania anului 2018”, spune Vlad, un alpinist român care a dus până pe muntele Elbrus (Rusia, 5.600 de metri altitudine) un banner cu mesajul "M..E PSD".

19 aug. 2018, 11:07
Un tânăr a dus mesajul „M..E PSD” pe Muntele Elbrus (5.600 m)

„Traiesc de aproape 2 ani intr-un stres moral permanent, indus si mentinut pragmatic de canaliile ajunse la putere. ASTA nu mai este dezbatere politica, este lupta dintre RAU si ideea noastra de ce ar fi BINE sau NORMAL. Si am luat aceasta lupta pe munte. Sunt ferm convins ca prostia este incapabila sa inteleaga critica obiectiva sau o ignora cu buna stiinta, asa incat am viralizat celebrul mesaj ca multi alti mii de romani”, a declarat Vlad pentru g4media.ro.

Citeşte şi Un om de afaceri şi-a înfiinţat o firmă numită „M…E PSD”. Oferă prestări de servicii

„Nu m-a durut spatele să-l car pana sus pe varful Europei, dar mi-a parut rau ca, din cauza unui vant napraznic, mi-a fost imposibil sa-l desfasor la cei 5642m ai Elbrus, ci undeva 250 m mai jos. Nu pot face „orice” dar pot face „ce consider ca trebuie”. Daca va fi sau nu un pas înainte, ramane de vazut. O remarcă. Aerul este rarefiat pe inaltimi si ai nevoie de cap si stomac rezistente sau „antrenate”. La cat ne antreneaza stomacul si nervii, prin prezenta lor in spatiul public, Nicolicea, Iordache, Dancila, Nicolae, Dragnea, Romania ar putea da cel mai mare procent de alpinisti de mare altitudine din UE!”, a mai spus Vlad.