Un tânăr a fost omorât în bătaie de un luptător K1. Mesaj sfâşietor publicat de soţia victimei

Un tânăr a fost omorât în bătaie de un luptător K1. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, s-a stins la spital, după ce ar fi fost snopit în bătaie în fața unui club de noapte.

28 mai 2018, 13:50
Un tânăr a fost omorât în bătaie de un luptător K1. Mesaj sfâşietor publicat de soţia victimei

Presa din Republica Moldova scrie că Serghei Bejenari, un tânăr de 30 de ani, a murit, după ce ar fi fost bătut cu sălbăticie de un sportiv K1 în faţa unui club din Chişinău. Bărbatul a fost transportat la spital în noaptea de 18 spre 19 mai, cu răni grave. După șase zile de comă, el s-a stins din viață.

În urma nenorocirii, soția victimei a publicat un mesaj emoționant pe Facebook, prin care cere ca vinovații să fie pedepsiți.

„Scrisoarea care nu va ajunge niciodată la destinatar…Plâng, apoi iar plâng în ore întregi, fiindcă realizez faptul că sunt cu mâinile legate, realizez că sunt în situația când nu pot face nimic absolut decit să postez informații sperând că o sa fiu auzită și ajutată. Oameni buni, dacă aveti cineva video sau foto din acea noapte, vă rog frumos expediati-mi-le măcar anonim, sunt disperată, nu știu ce să mai fac, încerc să acumulez informații ca să pot cu ceva măcar ajuta să meargă examinarea cazului cât mai transparent și să nu fie lăsat pe ani de zile, fiindcă știu că la noi e posibil așa ceva, cum și a mai fost”, a scris soția victimei pe Facebook.

CRIMĂ ŞOCANTĂ ÎN BELGIA. O prostituată româncă de 21 de ani a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuţit. Cum s-a petrecut tragedia

Femeia a povestit că soțul ei a mers într-un club de noapte din Chișinău, unde un prieten își sărbătorea ziua de naștere. După chef, ar fi izbucnit un chef în fața clubului, iar soțul ei ar fi fost bătut de un luptător K1.

Mihail Pîrgaru a fost arestat 30 de zile, prin decizia Judecătoriei Chișinău. Tânărul este acuzat de huliganism și vătămarea intenționată gravă a integritații corporale, soldată cu decesul unei persoane. Anchetatorii din Republica Moldova spun că în acest caz a mai fost reținut sportivul Aurel Ignat.