Un tânăr a fost rănit, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un stâlp şi a luat foc

Un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost rănit, luni după-amiază, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un stâlp, la Agigea, judeţul Constanţa, după care a luat foc. El a reuşit să iasă din autoturism la timp, iar pompierii au intervenit şi au stins focul. Şoferul a fost rănit la cap în urma impactului, fiind dus la spital, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
12 nov. 2018, 15:41
Un tânăr a fost rănit, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un stâlp şi a luat foc

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni după-amiază, în localitatea Agigea, după ce o maşină a luat foc, la faţa locului deplasându-se echipaj de la Detaşamentul Port. De asemenea, în zonă s-au deplasat şi un echipaj SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la locul accidentului, maşina respectivă era cuprinsă de flăcări. Pompierii au reuşit să stingă focul în scurt timp.

Conform Poliţiei Judeţene Constanţa, accidentul s-a produs după ce autoturismul, condus de un tânăr care, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp, iar în urma impactului maşina a luat foc. Şoferul a reuşit să iasă din autoturism la timp.

Cadrele medicale au stabilit că tânărul de aproximativ 20 de ani a suferit un traumatism cranian în urma accidentului. El a fost preluat de echipajul SMURD şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.