Un tânăr a murit după ce două maşini s-au tamponat violent

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din localitatea vasluiană Banca şi-a pierdut viaţa joi într-un grav accident de circulaţie produs pe DE581.

13 feb. 2014, 12:04
Un tânăr a murit după ce două maşini s-au tamponat violent

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, bărbatul, care se afla singur în maşină, a vrut să depăşească o coloană de maşini şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren înmatriculat în judeţul Constanţa, ce circula regulamentar din sens opus, potrivit Agerpres.

Din cauza impactului maşina a fost proiectată într-un alt autotren pe care autoturismul tocmai îl depăşea. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto şi avarierea gravă a autoturismului. Şoferii celor două autotrenuri implicate în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Circulaţia în zonă a fost oprită aproximativ o oră, după care a fost reluată pe un singur sens de mers„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru scoaterea bărbatului din maşină, iar cadrele medicale de la Serviciului de Ambulanţă Judeţean i-au aplicat tânărului manevre de resuscitare aproximativ o oră, în final fiind nevoite să constate decesul.

CITEŞTE ŞI: Accident grav în Târgu-Jiu. Un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp