Un tânăr a murit după ce s-a împiedicat şi a căzut de pe un zid de la Cetatea Devei unde făcea fotografii

Un tânăr de 28 de ani a murit, duminică, după ce a căzut de pe un zid de la Cetatea Devei, unde se urcase pentru a face fotografii. Poliţiştii din cadrul IPJ Hunedoara au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

RomaniaTV.net
30 apr. 2017, 20:26
Un tânăr a murit după ce s-a împiedicat şi a căzut de pe un zid de la Cetatea Devei unde făcea fotografii

„La faţa locului s-a deplasat echipajul SMURD de prim ajutor, care a solicitat echipaj cu medic. A fost trimis echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD-ului. S-au efectuat manevrele de resuscitare, dar fără succes”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, potrivit mediafax.ro.

Potrivit sursei citate, echipele de prim-ajutor au urcat, duminică seara, pe Cetate cu telecabina şi au mai mers câteva minute până au ajuns la locul în care era căzută victima.

Surse din cadrul anchetei au declarat, duminică seara că din primele cercetări accidentul a avut loc într-o zonă a Cetăţii Devei închisă publicului. Potrivit surselor, tânărul de 28 de ani era pe Cetate cu o prietenă, şi doreau să-şi facă poze. La un moment dat, bărbatul s-a împiedicat şi a căzut de la o înălţime de circa 4 metri.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit sursei citate, din primele informaţii nu rezultă că în cauză ar fi vorba despre fapte de natură penală.

Cetatea Devei a fost redeschisă anul trecut, după ce au fost executate lucrările de restaurare.