Un tânăr care conducea băut şi fără permis a lovit cinci maşini

Un bărbat în vârstă de 27 de ani este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului, după ce a fost depistat trecând o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, ulterior lovind cinci maşini.  

07 nov. 2017, 14:28
Un tânăr care conducea băut şi fără permis a lovit cinci maşini

Un tânăr care conducea băut şi fără permis, prins de poliţişti după ce a lovit cinci maşini. „În seara zilei de 06 noiembrie, în jurul orei 23.40, un autoturism a trecut cu viteză la culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie din sectorul 2 al Bucureştiului, moment în care un echipaj al Jandarmeriei împreună cu un echipaj al Secţiei 8 Poliţie au trecut la urmărirea acestuia. Pe timpul urmăririi, conducătorul autoturismului a pierdut controlul volanului într-o intersecţie tot din sectorul 2 şi a acroşat un autoturism aflat în deplasare, precum şi alte patru autovehicule parcate”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Şoferul şi celălalt ocupant al maşinii au fugit, fiind prinşi la aproximativ 200 metri distanţă de locul accidentului.

„Din verificări a rezultat că la volan s-ar fi aflat un tânăr de 27 de ani, care nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcool test reacţia a fost pozitivă, bărbatul fiind transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice”, precizează poliţiştii.