Un tânăr de 16 ani din Huşi a ajuns la spital cu alcoolemie de 4,05

La spitalul din Huşi a ajuns un tânăr care era într-o stare avansată de ebrietate. Aşa cum se procedează în astfel de cazuri, tânărului i s-au recoltat probe de sânge, iar când au văzut cifrele cei de la Urgenţe au rămas fără grai.

26 oct. 2017, 11:47
Un tânăr de 16 ani din Huşi a ajuns la spital cu alcoolemie de 4,05

Adolescentul avea o alcoolemie de 4,05 la mie, fiind adus la spital după ce a căzut în timp ce în curtea Eparhiei se desfăşura întronizarea noului episcop.

„Spunea cã fusese lovit în curtea Episcopiei, dar nu îşi amintea cine îl lovise la picioare. Ne-a spus că l-au călcat în picioare, în aglomeraţie, dar noi nu am găsit nimic. Arăta tot timpul că a fost lovit în picior. Ba chiar a glumit că peste două zile este ziua sa şi s-a gândit să se îmbete cu prietenii, după care a mers la întronizarea Episcopului. Acolo, în curte, ar fi fost lovit în aglomeraţie. Maică-sa a venit cu băiatul la spital, dar nu era nici ea coerentă…”, spun medicii de la Spitalul Municipal Huşi.

La o asemenea alcoolemie, cei mai mulţi consumatori de licori ar fi intrat în comă, însă tânărul de 16 ani părea destul de antrenat, pentru că a fost conştient cât timp a stat în spital. Nu a vrut să mai stea şi a semnat un document, cum că nu vrea să rămână internat în spital, aşa că medicii l-au lăsat să plece.