Un tânăr de 17 ani şi-a pus capăt zilelor. Motivul pentru care a recurs la acest gest, ŞOCANT

Un adolescent în vârstă de 17 ani şi-a pus capăt zilelor de dorul părinţilor plecaţi la muncă în străinătate. Gestul şocant al tânărului a fost descoperit sâmbătă chiar de către o rudă de-a sa. Profitând de faptul că era singur acasă, băiatul şi-a pus capăt zilelor cu un ştreang improvizat.

08 oct. 2018, 09:28
Un tânăr de 17 ani şi-a pus capăt zilelor. Motivul pentru care a recurs la acest gest, ŞOCANT

Băiatul, care locuia împreună cu mătuşile sale, devenise din ce în ce mai abătut în ultima vreme din cauza dorului pentru părinţii lui, plecaţi la muncă în Germania, scrie monitorulbt.ro. Sâmbătă, adolescentul de 17 ani a decis să-şi ia viaţa. A profitat de faptul ca era singur acasă, a improvizat un ştreang şi s-a spânzurat. Cei care au făcut macabra descoperire au fost chiar rudele copilului, care, îngroziţi, au sunat la 112.

Citeşte şi Mario, fiul cel mare al lui Adi Mutu, gest extrem în văzul tuturor. Cum s-a pozat puştiul FOTO

„Ne-am deplasat la faţa locului pentru un pacient aflat în stop cardio-respirator. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru reanimarea acestuia, fiind declarat decesul, care cel mai probabil a survenit în urma unei asfixii mecanice. Acest lucru va fi însă stabilit cu exactitate de către medicii legişti’, a precizat un medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.