Un tânăr de 18 ani s-a spânzurat după ce a fost prins dezbrăcat lângă nepoata lui de 4 ani

Un tânăr de 18 ani dintr-o comună ieşeană s-a spânzurat, joi, la scurt timp ce a fost prins dezbrăcat în faţa nepoatei sale, în vârstă de patru ani, poliţiştii declanşând cercetări în acest caz.

RomaniaTV.net
19 sept. 2013, 13:18
Un tânăr de 18 ani s-a spânzurat după ce a fost prins dezbrăcat lângă nepoata lui de 4 ani

Claudiu F., din localitatea ieşeană Popricani, a fost găsit spânzurat de un copac din curtea casei unde locuia, cei care l-au descoperit fiind părinţii săi.

Tânărul s-a spânzurat la câteva ore după ce fusese prins dezbrăcat în faţa nepoatei sale, în vârstă de patru ani. Mama fetiţei a spus că a mers la magazin şi că l-a rugat pe tânăr să aibă grijă de copil, iar în momentul în care a ajuns acasă l-a găsit pe acesta dezbrăcat, în aceeaşi cameră cu nepoata sa. Ulterior, băiatul a plecat către locuinţa părinţilor săi, unde s-a spânzurat. Poliţia a început cercetări în acest caz.

„Ne-am sesizat, iar o echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului. Se fac verificări pentru moarte suspectă”, a afirmat Alexandru Chelaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi.

El a precizat că fetiţa va fi dusă la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, pentru a se stabili dacă a a fost violată.