Un tânăr de 19 ani a murit după ce a încercat să întoarcă maşina pe DN2. Alte patru persoane au fost rănite

Un tânăr de 19 ani a murit şi alte patru, între care şi un copil de nouă ani, au fost rănite, duminică, în urma unui accident petrecut în judeţul Bacău, pe drumul naţional DN 2, unde două maşini s-a ciocnit în timp ce şoferul uneia dintre acestea a încercat să întoarcă autovehiculul pe şosea.

18 iun. 2017, 09:31
Un tânăr de 19 ani a murit după ce a încercat să întoarcă maşina pe DN2. Alte patru persoane au fost rănite

Accidentul a avut loc pe un sector din afara localităţii băcăuane Gheorghe Doja.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, un tânăr de 19 ani, care conducea o autoutilitară plină cu marfă, dinspre Bacău spre Adjud, a încercat să întoarcă maşina pe carosabilul umed. În acel moment, autovehiculul a fost lovit în plin de un autoturism care circula în spate, condus de un şofer de 42 de ani, din judeţul Vrancea.

Citește și Accident TERIBIL în Brăila. Un şofer şi-a pierdut viaţa

În urma impactului puternic, autoutilitara s-a răsturnat pe şosea, iar o parte din marfă s-a împrăştiat pe şosea.

Echipajele medicale care au ajuns la intervenţie au constatat decesul şoferului de 19 ani. De asemenea, un pasager de 56 de ani din utilitară, precum şi şoferul de 42 de ani şi alţi doi pasageri din autoturismul acestuia, în vîrstă de 9 şi 44 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, a declarat, duminică, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Cătălina Creţu.