Tânărul de 21 de ani surprins sub un mal de pământ la aproximativ 12 metri adâncime nu mai are semne vitale UPDATE

Un tânăr de 21 de ani care săpa o fântână în localitatea Ioneşti, din judeţul Vâlcea, a fost prins sub un mal de pământ, la aproximativ 12 metri adâncime, mai multe echipaje de pompieri şi medicale intervenind la faţa locului.

20 iun. 2017, 08:25
Tânărul de 21 de ani surprins sub un mal de pământ la aproximativ 12 metri adâncime nu mai are semne vitale UPDATE

UPDATE: Tânărul de 21 de ani care a fost surprins marți dimineața sub un mal de pământ, la o adâncime de 12 metri, nu prezintă semne vitale, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, care au menționat că echipele de intervenție au ajuns la victimă după o intervenție de șase ore.

La faţa locului intervin pentru salvarea bărbatului un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim-ajutor SMURD şi un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că intervenţia este dificilă, din cauza solului nisipos şi a cantităţii mari de pământ cazută peste tânăr.

El a precizat că echipele de intervenţie au montat tuburi şi panouri de protecţie, pentru că solul este instabil.

Citeşte şi Muncitorul scos în stare critică dintr-un puţ în care un mal de pământ s-a surpat peste el a fost declarat mort UPDATE