Un tânăr de 22 de ani a intrat cu maşina într-un TIR. A murit pe loc. Se ia în calcul sinuciderea

Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu maşina pe contrasens, direct într-un TIR, pe o şosea din Argeş. Pompierii au muncit ore bune să scoată vitima din maşina făcută zob. Băiatul abia îşi sărbătorise ziua de naştere, iar apropiaţii săi spun că avea gânduri de sinucidere.

14 oct. 2015, 20:25
Un tânăr de 22 de ani a intrat cu maşina într-un TIR. A murit pe loc. Se ia în calcul sinuciderea

Claudiu era singur în maşină, circula pe drumul dintre Piteşti şi Slatina. În comuna Albota, tânărul a tras brusc de volan şi a intrat direct într-un TIR care circula regulamentar. Şoferul camionului l-a văzut cu doar o fracţiune de secundă înainte de impact.

Impactul a fost nimicitor. Tânărul a murit pe loc. Pompierii l-au scos cu greu din maşina transformată într-un ghem de fier, din care au rupt bucată cu bucată pentru a ajunge la victimă.

La locului accidentului nu a fost găsită nicio urmă de frânare. Claudiu abia împlinise 22 de ani. După ce au stat de vorbă cu apropiaţii tânărului, poliţiştii nu exclud varianta ca el să fi intrat intenţionat în TIR. De altfel, le povestise prietenilor că are gânduri de sinucidere.