Un tânăr de 23 de ani a murit, după ce a sărit în gol de la etajul 13 al unui bloc din Capitală

Tragedia a avut loc aseară pe strada Piața Unirii Principatelor din sectorul Buiucani, din Chişinău. Victima era originară din satul Peresecina, raionul Orhei, și se afla, împreună cu familia sa, în vizită la o rudă unde au consumat băuturi alcoolice.

RomaniaTV.net
14 mai 2018, 08:40
Un tânăr de 23 de ani a murit, după ce a sărit în gol de la etajul 13 al unui bloc din Capitală

Potrivit poliției, tânărul, care aștepta ascensorul împreună cu rudele a fugit brusc spre balconul comun al etajului clădirii și s-a aruncat în gol. 

„Urmând audierile cu membrii familiei, s-a stabilit că nu a fost nicio determinare la sinucidere. Persoana din proprie inițiativă s-a aruncat”, a menţionat Cristian Bantea, ofițer de urmărire penală.

În scurt timp, la fața locului a ajuns și mama tânărului: „Vasilică, mamii…floarea mamei… Dați-mi voie să-mi văd băiatul”.

Bărbatul era căsătorit şi avea un copil de trei ani. Locatarii din bloc sunt șocați de cele întâmplate, dar spun că nu este primul caz de acest fel: 

„Priveam televizorul și am auzit un zgomot foarte puternic. Am deschis geamul să mă uit. Am văzut doamna de la magazin că și-a făcut cruce”.

„Au mai murit. La prima scară tot așa un băiat a căzut. Au mai fost, da…au mai fost”.

Poliţia Capitalei urmează să stabilească toate circumstanţele în care s-a produs nenorocirea.