Un tânăr de 23 de ani din Bacău e căutat de Poliţie după ce a dat foc casei părinteşti şi a fugit. Au ars şi casele a trei vecini

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Bacău e căutat de poliţişti după ce a dat foc casei părinteşti şi a fugit. Flăcările s-au extins şi la gospodăriile a trei vecini. Două ore s-au luptat pompierii să stingă focul.

RomaniaTV.net
25 apr. 2018, 09:41
Un tânăr de 23 de ani din Bacău e căutat de Poliţie după ce a dat foc casei părinteşti şi a fugit. Au ars şi casele a trei vecini

Incendiul din satul Apa Asău a fost anunţat la 112 marţi după-amiază. Patu case de locuit, două adăposturi de animale și anexele aferente pe o suprafață de aproximativ 500 mp s-au făcut scrum.

Intervenția a fost dificilă din cauza suprafeței mari și a cantității mari de materiale combustibile.

„La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale de lucru cu apă și spumă, încadrate de pompieri de la detașamentele Bacău și Moinești, Garda de Intervenție Comănești și de la punctul de lucru din Brusturoasa. Intervenția a fost dificilă din cauza suprafeței mari și a cantității mari de materiale combustibile”, a declarat maiorul Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Maior Constantin Ene” al județului Bacău.

Pompierii spun că focul a fost pus intenționat de fiul unuia dintre proprietari, un tânăr de 23 de ani, care, după ce s-a certat cu rudele sale, într-un acces de furie ar fi aprins cu bricheta fânul din podul casei și apoi a fugit. Acum e căutat de polițiști și jandarmi.