Un tânăr de 24 de ani a murit, iar o fată de 17 ani a fost rănită după ce maşina în care se aflau a intrat într-un autobuz

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit, iar o adolescentă de 17 ani a fost rănită, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un autobuz oprit la o trecere pentru pietoni, accidentul producându-se pe DN 2A, în judeţul Constanţa. Cele şase persoane aflate în mijlocul de transport în comun nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
20 mai 2018, 05:51
Un tânăr de 24 de ani a murit, iar o fată de 17 ani a fost rănită după ce maşina în care se aflau a intrat într-un autobuz

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, un tânăr de 24 de ani din judeţul Vrancea conducea duminică dimineaţă un autoturism pe DN 2A dinspre Constanţa către Hârşova. La un moment dat, în zona intersecţiei de la Hanul Morilor, şoferul a intrat cu maşina într-un autobuz care era oprit la o trecere pentru pietoni.

În urma accidentului, şoferul a murit, iar o fată de 17 ani aflată pe locul din dreapta-faţă a fost rănită uşor, fiind dusă la spitalul din Hârşova.

În autobuz, care făcea o cursă regulată de la Constanţa la Braşov, se aflau cinci călători şi şoferul, dar niciunul nu a fost rănit.