Premiu FABULOS. Un tânăr de 25 de ani a câştigat 17 milioane de euro la Loto

Un tânăr de 25 de ani a câştigat la mijlocul lunii ianuarie Jackpot-ul la Loto, în valoare de 17 milioane de euro, acesta intrând pe locul 6 într-un top all-time al câştigurilor la loteria franceză, a anunţat vineri Française des Jeux (FDJ), într-un comunicat.

RomaniaTV.net
30 ian. 2015, 08:22
Premiu FABULOS. Un tânăr de 25 de ani a câştigat 17 milioane de euro la Loto

„Este un lucru destul de rar să avem un câştigător atât de tânăr la loterie”, se arată în comunicatul Française des Jeux, care specifică faptul că grupa de vârstă 18-25 de ani este cea care joacă cel mai puţin.

Tânărul câştigător al marelui premiu de 17 milioane de euro a început să joace la loto abia în decembrie 2014. El locuieşte în sud-vestul Franţei, în localitatea Saint-Médard-en-Jalles, din departamentul Gironde şi a pus mai întâi 2 şi 4 euro, la Loto sau Euro Millions, în funcţie de ziua în care mergea la tutungeria unde juca.

Vezi şi LOTO 6/49: REZULTATE LOTO 29 ianuarie pe categorii

Am câştigat din când în când, 10-12 euro, iar asta mi-a plăcut tare mult. O dată am încercat să joc propriile mele numere, dar apoi am ales să joc doar „flash” (numerele de pe bilet sunt alese aleatoriu, de către aparat). Aşa am câştigat, dar nici măcar nu ştiu combinaţia câştigătoare a Jackpot-ului”, a afirmat norocul, care şi-a validat electronic câştigul, la tutungeria din Saint-Médard-en-Jalles.

Potrivit Française des Jeux, acesta este al şaselea cel mai mare câştug din istoria jocului