Un tânăr din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a creat un eveniment pe Facebook. Cum a fost posibil

Situaţie incredibilă în Alba Iulia! Un tânăr s-a ales cu un dosar penal, după ce a organizat un eveniment pe Facebook.

24 dec. 2018, 19:44
Un tânăr din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a creat un eveniment pe Facebook. Cum a fost posibil

Evenimentul – concursul s-a numit „Concurs de bătut femeia”, care a avut data de „început” pe 1 decembrie, chiar de Ziua României. Foarte multe persoane s-au amuzat copios în legătură cu acest eveniment lansat pe internet şi au reacţionat hilar la postările evenimentului, însă nu s-a sfârşit aşa!

O asociaţie numită „Necuvinte” a sesizat acest lucru şi a raportat la poliţie evenimentul tânărului de pe Facebook, conform Alba24. În urma sesizării la autorităţi, evenimentul a fost şters.

„La sesizarea dvs. întregistrată la Poliţia Municipiului Alba Iulia cu nr. (…), privind evenimentul organizat «Concurs de bătut femei», postat pe reţeaua de socializare Facebook de pe profilul numitului P. T. vă informăm următoarele: În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii din cadrul subunităţii au rezultat aspecte care pot fi de natură penală motiv pentru care petiţia dvs. a fost trecută în evidenţa dosarelor penale sub nr. (…), urmând a se efectua cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia”, se precizează în adresa primită de asociaţia „Necuvinte” de la Poliţia din Alba Iulia.