Un tânăr din Capitală a murit după ce s-a împuşcat cu un pistol cu gaze

Un tânăr de 28 de ani din Capitală a murit în noaptea de luni spre marţi după ce s-a împuşcat cu un pistol cu gaze. Tânărul, împreună cu doi colegi de la serviciu, se afla în apartamentul unui alt prieten care i-a lasat în grijă casa.

02 iul. 2013, 05:29
Un tânăr din Capitală a murit după ce s-a împuşcat cu un pistol cu gaze

Cei trei tineri au consumat băuturi alcoolice şi au petrecut câteva ore. Potrivit declaraţiilor date la poliţie, tânărul le-a arătat colegilor pistolul, apoi a spus că se duce să se culce. După câteva minute s-a auzit o împuşcătură, iar tânărul a fost găsit într-o baltă de sânge. Colegii lui au sunat imediat la 112, dar medicii nu l-au mai putut salva.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, formată din ofiţeri de la Omoruri, Serviciul Criminalistic şi un medic de la INML, care a stabilit, din primele informaţii, că pe fondul consumului de băuturi alcoolice tânărul de 28 de ani s-ar fi împuşcat în cap cu un pistol cu gaze.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat, dus la INML pentru necropsie, iar în urma acesteia se va stabili şi cauza ce a determinat decesul, dacă moartea a survenit din cauza împuşcăturii sau alte motive.

Potrivit acestora, lângă tânăr a fost găsit un pistol cu gaze, un încărcător, iar în acesta erau cinci cartuşe, dintre care unul avea capsa percutată.