Scandal în scara blocului, la Craiova: Un tânăr a fost împuşcat în cap VIDEO

Scandal cu bâte şi împuşcături într-o scară de bloc, la Craiova. Un bărbat de 25 de ani a fost împuşcat în cap cu un pistol cu bile. El a atacat doi tineri cu o bâtă de baseball, supărat că aceştia i-au zgâriat maşina. Cei doi s-au apărat, iar unul dintre ei a tras un foc în aer. Bila a ricoşat din perete şi l-a lovit pe bărbat în cap.

RomaniaTV.net
06 nov. 2012, 06:10
Scandal în scara blocului, la Craiova: Un tânăr a fost împuşcat în cap VIDEO

Totul s-a petrecut chiar în scara unui bloc din oraş. Bărbatul de 25 de ani susţine că el a fost cel atacat din senin de cei doi tienri.

„În timp ce ieşeam din scara blocului, am fost atacat de doi indivizi. Unul deţinea un pistol. Am fost împuşcat în cap şi lovit cu o bâtă de mai multe ori de doi indivizi, din motive necunoscute. Nu cunosc de ce m-au agresat”, a declarat victima Adrian Goicea.

Aceeaşi poveste le-au spus-o polţtiştilor şi prietenii victimei. Unul dintre ei susţine că atacatorii l-ar fi împuşcat şi pe el. „Au coborât cu un pistol, încă un băiat a coborât cu parul în mână. Mi-au pus pistolul în faţă, au zis că trag în mine, după care a tras pe lângă mine. Au vrut să dea cu parul în mine şi au fugit înapoi pe scări, după ce au tras un glonţ”, a spus unul dintre martori.

Poliţiştii au descoperit că bărbatul împuşcat a pornit scandalul. „Pe fondul unor neînţelegeri, în sensul că tânărul de 25 de ani i-a suspectat pe ceilalţi doi de faptul că i-ar fi lovit autoturismul. Ar fi încercat să îi agreseze cu o bâtă de baseball, în altercaţie fiind executat un foc de armă în plan vertical de către unul dintre cei doi tineri în vârstă de 18 ani”, a explicat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Glonţul ar fi ricoşat din perete, direct în capul bărbatului. Poliţia a deschis o anchetă pentru a determina felul în care s-au desfăşurat lucrurile.