Un tânăr fără permis, reţinut după ce a provocat un accident cu un mort şi trei răniţi

Un tânăr de 23 de ani a fost reţinut, joi seară, de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, fiind suspectat că ar fi provocat un accident rutier în care o persoană a murit şi trei au fost rănite. Tânărul nu deţine permis de conducere şi a fugit de la locul accidentului, fiind prins după 11 zile.

30 nov. 2017, 20:41
Un tânăr fără permis, reţinut după ce a provocat un accident cu un mort şi trei răniţi

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, l-au identificat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Băiculeşti, judeţul Argeş, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş.

Acesta este bănuit că, în seara zilei de 19 noiembrie, ar fi produs un accident de circulaţie pe raza comunei Bascov, în urma căruia un tânăr a decedat şi alţi trei au fost răniţi.

Tânărul a fost dus la sediul Serviciului Rutier Argeş pentru audieri şi, în urma administrării probatoriului, a fost reţinut, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi Accident grav produs pe DN79: Un tir s-a lovit frontal cu un autoturism. Circulaţia rutieră, blocată