Un tânăr în vârstă de 21 de ani, reţinut pentru proxenetism, distrugere, ameninţare şi conducere fără permis

Un tânăr în vârstă de 21 de ani bănuit de comiterea mai multor infracţiuni, de la distrugere, ameninţare şi proxenetism la instigare la mărturie mincinoasă şi conducerea unui vehicul fără permis, a fost reţinut marţi de Poliţiştii de investigaţii criminale din Botoşani, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

RomaniaTV.net
02 sept. 2014, 11:23
Un tânăr în vârstă de 21 de ani, reţinut pentru proxenetism, distrugere, ameninţare şi conducere fără permis

În noaptea de 25 spre 26 august, un tânăr în vârstă de 21 de ani ar fi condus pe drumurile publice din oraşul Flămânzi un autoturism înmatriculat în Bulgaria, deşi nu este deţinător de permis de conducere. Bărbatul a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, abandonând apoi autoturismul pe un teren agricol.

Pe 26 august, acelaşi tânăr ar fi determinat două alte persoane să declare aspecte neconforme cu realitatea, cu prilejul audierii acestora într-un dosar penal.

Potrivit Agerpres, pe 31 august, o femeie din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că tânărul a ameninţat-o cu acte de violenţă şi a distrus mai multe elemente ale caroseriei autoturismului ei.

De asemenea, în sarcina tânărului, s-a reţinut şi faptul că în cursul lunii mai 2014 a înlesnit unei femei din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani, practicarea prostituţiei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul Poliţiei Botoşani, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi: Un şofer BEAT s-a răsturnat cu maşina. N-a avut nici măcar o zgârietură VIDEO