Un taximetrist a pus poliţia pe drumuri degeaba, după ce a uitat unde şi-a parcat maşina

Un taximetrist din Deva va răspunde în faţa poliţiştilor după ce a reclamat că i-ar fi fost furată maşina din faţa blocului. Din verificările ulterioare a reieşit că, de fapt, a uitat unde a parcat-o.

14 oct. 2013, 12:23
Un taximetrist a pus poliţia pe drumuri degeaba, după ce a uitat unde şi-a parcat maşina

Şoferul de taxi le-a relatat poliţiştilor că maşina, în care se aflau şi actele, ar fi dispărut o dată cu echipamentele folosite pentru activitatea de taximetrie. Bărbatul adăugase că nu are idee cine i-a luat autoturismul, potrivit Agerpres.

„Din declaraţiile părţii vătămate a rezultat că, în torpedoul autoturismului se aflau cartea de identitate a maşinii, certificatul de înmatriculare şi o cheie de contact. În urma activităţilor investigative, autoturismul reclamat ca fiind furat a fost găsit pe raza municipiului Deva, pe strada 1 Decembrie, în parcarea din faţa unui bloc de locuinţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, inspector principal Bogdan Niţu.

El a arătat că verificările efectuate de poliţiştii din Deva au stabilit faptul că autoturismul nu a fost furat, ci reclamantul a uitat locul unde a parcat.